13 mei 2015

Daarom trappen wij tegen kanker...

Misschien wordt het weer tijdens het Hemelvaartweekend niet super en zijn de benen niet optimaal, maar dat is slechts peanuts in vergelijking met de strijd die jong en oud tegen kanker moeten voeren. 
Met Eels op de achtergrond... it's still a motherfucker being here without you, Dorien. 
Ik rij zondag elke meter voor jou!
Eric
Sporten is gezond, maar het voelt zo veel beter als je er levens mee kan redden. Elke dag krijgen 107 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Het begin van een vaak lange en lastige strijd die niemand alleen zou mogen voeren. Daarom gooien we onze spieren los en trappen we zo hard we kunnen. Om hen een hart onder de riem te steken, om dokters nog meer onderzoek te laten doen, om degenen die we verloren hebben niet te vergeten.
Zondag kruip ik op mijn stalen ros en strijd ik mee tegen kanker. Vizier naar beneden, drinkbus in de aanslag en met een stralende zon op m'n rug. Wie weet is dat net genoeg om een leven te redden.
Daan

Kanker raakt ons allemaal!
Dagelijks is er wel iemand die we kennen die rechtstreeks of via-via in contact komt met de ziekte. 
De lijst van getroffen familieleden en vrienden is lang. Te lang.
Als naaste sta je meestal aan de zijlijn, ben je waterdrager terwijl je moet toekijken hoe die ander iedere dag opnieuw, mentaal, 125 km door wind en regen moet beuken om dat kankermonster uit het wiel te rijden.
Van 14 t.e.m. 17 mei rijden we samen met wie gisteren, vandaag of morgen de strijd heeft/moet/zal aan(ge)gaan. Ook wij zijn niet allemaal even goed voorbereid voor deze rit. Door weer en wind. Het zal pijn doen en kraken, maar we geven niet op…
Be strong and never give up!
Dieter


De 1000 Km is een ideaal moment in de drukte van alle dagen, omdat je tijdens zo een tocht nadenkt over de belangrijke zaken in het leven. Iedereen is zich bewust van deze vreselijke ziekte kanker waar we vroeg of laat allemaal mee geconfronteerd worden. En er zijn veel centen nodig voor de juiste onderzoeken, dus proberen we mee te helpen en ons centje bij te dragen.
En we fietsen ook als steun en sympathie voor Erkrido.
Erkrido Ternat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten